Det Sorte Får
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Med hjerte for norsk landbruk, laget av og for sorte får

politisk ukorrekt og sarkastisk, med et stenk av alvor

Eco Brotbox miljøvennlig og giftfri matboks lunchboks

Vår historie og filosofi
ECO Brotbox står for sunn mat, godt pakket - bra for miljø og helse.
Grunnlegger Mustafa, far til to barn, søkte for noen år siden etter plastfrie alternativer til de klassiske lunchboksene og flaskene, og ble oppmerksom på beholdere i rustfritt stål. Selv om produkter i rustfritt stål har vært brukt som matbeholdere i andre deler av verden i generasjoner, er det bare få leverandører i Tyskland. Slik ble ideen til ECO Brotbox født i 2014.

I dag består ECO Brotbox av et lite lag med åtte personer, som alle er entusiastiske over våre produkter og filosofi. Hver dag jobber vi med stor motivasjon for å tilby våre kunder høykvalitets produkter og personlig service.
Målet vårt er å inspirere flere og flere mennesker til å omfavne en bærekraftig og miljøvennlig livsstil. ECO Brotbox-produkter gjør det enkelt å bære mat og drikke trygt pakket - uten unødig engangsemballasje og uten skadelige stoffer.

Våre verdier
MILJØ
Vi elsker miljøet, og derfor handler våre produkter om å være miljøvennlige. Sammenlignet med vanlige lunsjbokser eller flasker inneholder våre ikke skadelig plast, da de er laget av 100% høy kvalitet rustfritt stål. Det er ikke nødvendig med mer engangsemballasje, for eksempel plastposer eller flasker, takket være våre slitesterke lunsjbokser. Videre kan boksene i rustfritt stål resirkuleres uten å skade miljøet.

SUNN
Ikke bare miljøet, men vår helse er også til nytte av ECO Brotbox. Ulike alarmerende studier har vist at forurensningene i plast (for eksempel mykner bisfenol A (BPA), ftalater eller PVC) kan overføres til den pakkede maten og derfor negativt påvirke helsen vår i det lange løp. Ved å bruke høy kvalitet - sertifisert til mat, - trygt rustfritt stål, spiser du bare det du lagde: et deilig og sunt måltid.

RETTFERDIG
De som verdsetter organisk kvalitet og bærekraft, vil selvfølgelig også vite om opprinnelsen til et produkt. For oss er det viktig å være helt gjennomsiktig om produksjonen av våre bokser til våre kunder. Våre produkter er produsert av en erfaren familiebedrift i Sør-India, som har jobbet med rustfritt stål i flere generasjoner. India er ledende innen stålindustrien og har brukt disse containene i flere tiår. Selvfølgelig produserer vårt partnerselskap kvalitetsprodukter med rimelige arbeidsforhold, som er personlig inspisert av firmaets grunnlegger Mustafa.

GØY
Det er ingenting som et hjemmelaget måltid, ikke sant? Skreddersydd til din individuelle smak med personlig utvalgte ingredienser - det er det morsomme i matlaging. I tillegg til det ser våre bokser godt ut og presenterer maten på en mer appetittvekkende måte.
Ved å ta med egen mat til jobb eller skole, kan du redusere å spise ute og spare penger. Du har nå mer penger, er sunnere og kan nyte mer morsomme aktiviteter. På slutten av dagen setter du din tomme ECO Brotbox i oppvaskmaskinen - mer tid til de morsomme tingene i livet.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke