Det Sorte Får
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Med hjerte for norsk landbruk, laget av og for sorte får

politisk ukorrekt og sarkastisk, med et stenk av alvor

Traktorpikene

Gründersøstrene fra bygda:

Traktorpikene AS består av søstrene Thrine Bye Heggum og Ine Bye Rossetnes fra Grong i Nord Trøndelag. Vi bor på hver vår gård og jobber mye i fjøs og utendørs. Vi var ikke fornøyd med det lille utvalget som fantes av arbeidsklær til kvinner. Dermed bestemte vi oss for at dette skulle vi gjøre noe med!

Du trenger ikke se ut som en mann selv om du jobber som en kar !

I 2013 tok vi saken i egene hender, og med støtte fra Innovasjon Norge så bedriften Traktorpikene dagens lys.

 

Verdifull læretid: Det har siden vært en lang læringsprosess med mange opp og nedturer. Investeringene har vært store og tøffe for to damer uten egenkapital, men vi har aldri gitt oss, for dere kvinner fortjener gode arbeidsklær som dere kan bruke med stolthet.

Det er godt å ha en innovativ lokalbank, Grong sparebank, i ryggen, og Innovasjon Norge har vært en god samarbeidspartner hele veien. Tilleggsnæringa har nå blitt en hovednæring, og det er vi veldig stolte av !

JA! Vi klarte det !

Det er godt med støtte: Bygda vår, Grong, og kundene våre har vært trofaste og støttet og heiet på vår lille bedrift, og vi har etter hvert fått hele Norge som kundegrunnlag, via nettbutikken vår.

Heder og ære: I 2015 og 2016 ble det ekstra mye heder og ære. Næringsprisen i Grong, Sparebank1 Midtnorge sitt talentstipend i grûnderskap, Askeladdprisen gitt av Norges Bondelag og Landkreditt, og Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Nord- Trøndelag, gitt av Innovasjon Norge! Takk.

På bildet har to lykkelige grûndere nettopp fått Bedriftsutviklingsprisen i landbruket.

 

Daglig leder Thrine (som da var høygravid) ble invitert til kongeparets jubileumshagefest i 2016, og Traktorpikene fikk sitt eget kapittel i Kongeparets jubileumsbok.

 

 Mens Thrine var gravid, utviklet vi arbeidsklær for gravide. Vi har til sammen 6 barn, så vi har kjent behovet for gravidarbeidsklær på kroppen!

 

Vi har vært mye i media, til og med på sommertoget til NRK i 2017. (Her er det rett før vi går på lufta for direkteintervju, med hengeren full av Traktorpiker fra bygda vår).

 

Da vi folkefinansierte vinterdressen vår på Startskudd.no vant vi reklameplass på Johannes Thingnes Bøe, under skiskyterfestivalen i Holmenkollen. Det var stort!

 

Da vi kom til Holmenkollen ble vi møtt av logoen vår som prydet hele inngangspartiet. Ubeskrivelig !

 

En solid merkevare og identitet: Vi har sakte men sikkert bygd opp en lett gjenkjennelig kolleksjon med klær, også gravid- og barneklær. Vi har gode farger, robust kvalitet på stoff, godt kvinnelig snitt og et vidt spekter av størrelser fra 4XS - 3XL. Vi utvikler stadig produktene våre så de skal passe flest mulig kvinnefasonger, og kommer med nye produkter etter hvert som vi får finansiert det. Vi har tett dialog med kundene våre, deler mye fra hverdagen vår som grûndere, bønder og mødre, og har rykte for å være veldig grei på reklamasjoner og problemløsning. 

Vår drøm og motivasjon- Vinterdressen: En drøm har hele veien vært å lage en skikkelig god vinterdress, for vi har frosset mye når vi har jobbet ute på gårdene om vinteren. Det tok oss 5 år, men nå er endelig den optimale vinterdressen i salg. Med den håper vi å nå et videre marked, for det er mange damer rundt om i vinternorge som fortjener gode flotte bruks- og arbeidsklær!

 

Målet: Målet vårt er å designe flotte feminine arbeidsklær med gode farger. Klærne skal være tilpasset kvinnekroppen og tåle et røft arbeidsmiljø. Du skal få arbeidslyst, stolthet og motivasjon når du bruker våre arbeidsklær !

Vi startet opp med arbeidsdresser, arbeidsbukser og t-skjorter. Det vil komme flere nyheter etter hvert. Så følg med oss videre :) Vi er glade for all støtte vår lille grûnderbedrift får!

Takk for at du tok deg tid til å lese om oss :)

 

 Thrine og Ine

 

 

 

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke